Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Turşu kavurması yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 300 gr fasulye turşusu 1
- 1 adet soğan 12
- 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1
- 3 diş sarımsak 1
- 1 adet kırmızı kapya biber 1
- 2 adet patates 1
Yapılışı:
- Soğan piyazlık doğranır 1.
- Tencereye yağ alınır ve doğranmış soğan kavrulur 1.
- Patates küp küp doğranır ve soğan renk alınca patatesler eklenerek kavrulmaya devam edilir 1.
- Doğranmış biber, turşu ve sarımsak eklenir 1.
- Karıştırılarak kapağı kapalı şekilde pişirilir 1.
Alternatif olarak, lahana turşusu veya karışık turşu kullanarak da turşu kavurması yapılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: