Buradasın
Tavuk göğsü en güzel nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk göğsünü en güzel pişirme yöntemlerinden bazıları şunlardır:
- Izgara veya tavada pişirme 15. Tavuk göğüsleri, sarımsak, soda, zeytinyağı, tuz ve karabiberle marine edilip ızgarada veya tavada pişirilebilir 1.
- Haşlama 4. Tavuk göğüsleri, tencereye konup su veya et suyu ile kaplanarak kısık ateşte pişirilebilir 4.
- Soteleme 5. Tavuk göğüsleri, baharatlarla harmanlanıp sote olarak hazırlanabilir 5.
- Fırınlama 5. Tavuk göğüsleri, fırında pişirilebilir 5.
- Şiş olarak pişirme 5. Tavuk ve biber ile hazırlanan tavuk şiş, tavada veya fırında pişirilebilir 5.
Tavuk göğsü, isteğe göre bütün halde bırakılabilir veya kuşbaşı şeklinde doğranabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: