Buradasın
Tavuk kavurma en güzel nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk kavurma yapmak için aşağıdaki malzemeler gereklidir:
- 2 adet tavuk göğsü 2;
- 1 adet küçük boy soğan 2;
- 3-4 diş sarımsak 2;
- 1 yemek kaşığı tereyağı 2;
- 1/2 su bardağı sıvı yağ 2;
- 1 tutam kekik 2;
- 1 tutam pul biber 2;
- 1 tutam karabiber 2;
- 1 tutam toz biber 2;
- 1 tutam tuz 2.
Yapılışı:
- Tavuk etini küp küp doğrayın ve tavaya alıp soteleyin 2.
- Suyunu salıp çekince üzerine yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin 2.
- Tuzunu ve baharatlarını ekleyin 2.
- En son tereyağını da ekleyip birkaç tur daha kavurun 2.
- Piştiğine emin olduktan sonra ocağı kapatın 2.
- Sıcak sıcak servis edin 2.
Tavuk kavurma tarifinin farklı versiyonlarına yemek.com, nefisyemektarifleri.com ve diyetkolik.com sitelerinden ulaşılabilir 234.
Yemek yaparken güvenlik önlemlerinin alınması ve tarifin orijinalindeki malzemelerin kullanılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: