Buradasın
Tatlı peynirli kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tatlı peynirli kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Malzeme Sıcaklığı: Tüm malzemelerin oda sıcaklığında olması gereklidir 24.
- Yağ Kullanımı: Kurabiyenin yumuşak ve ağızda dağılması için tereyağı veya kaliteli bir margarin kullanılması önerilir 14.
- Un Miktarı: Ölçüsünden fazla un eklenmemelidir, aksi takdirde kurabiyeler dağılabilir 1.
- Dinlendirme: Yoğurma işleminden sonra hamur, buzdolabında yaklaşık 30 dakika dinlendirilmelidir 14.
- Pişirme: Kurabiyeler düşük ısıda ağır ağır pişirilmelidir 1.
- Kabartma Tozu: Kabartma tozu kullanılacaksa, üzerine 1-2 damla limon suyu ilave edilmelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: