Buradasın
Tarçınlı kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tarçınlı kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin oda sıcaklığında olması: Kurabiyenin ağızda dağılması için malzemelerin (özellikle tereyağı) oda ısısında olması gerekir 13.
- Tereyağı kullanımı: Kurabiyelerin güzel kokması ve uzun süre bu kokuyla kalması için tereyağı kullanmak önemlidir 13.
- Un miktarı: Fazla un eklenirse kurabiyeler piştikten sonra çatlayacak ve sürekli dağılacaktır, bu nedenle tarifte verilen ölçüleri değiştirmemek gerekir 13.
- Hamurun dinlendirilmesi: Hamuru hazırladıktan sonra bir süre buzdolabında dinlendirirseniz daha lezzetli bir tat elde edebilirsiniz 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: