Ispanaklı sulu köfte yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 500 g ıspanak - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 3 yemek kaşığı mısır unu - 1 haşlanmış patates - Yarım su bardağı haşlanmış bezelye - Yarım su bardağı haşlanmış havuç - 4 yemek kaşığı galeta unu - Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri - Tuz, karabiber - Un, 2 yumurta, ayçiçek yağı (kızartmak için) - Süzme yoğurt, ince kıyılmış dereotu (servis için) Yapılışı: 1. Ispanağı yıkayıp süzdükten sonra ince doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. 2. Ispanaklar suyunu çektikten sonra mısır ununu ekleyin ve 2-3 dakika karıştırarak pişirin. 3. Haşlanmış patates, bezelye ve havucu bir kaseye alıp ezici yardımıyla püre kıvamına gelinceye kadar ezin. 4. Galeta unu, rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve karabiberi geniş bir kaba alarak karıştırın. 5. Üzerine ıspanağı ilave edip yoğurun. 6. Ispanaklı harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak köfte şekli verin. 7. Ayçiçek yağını kızartma tavasına alarak ısıtın. 8. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. 9. Süzme yoğurda ince kıyılmış dereotunu ekleyip köftelerinizin yanında servis yapın.