Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gerekli malzemeler:
- 100 gram füme somon 23;
- 2 yemek kaşığı labne peyniri 23;
- 1/4 adet limon suyu 23;
- 1 tutam tuz 23;
- 1/4 adet kırmızı soğan (piyaz doğranmış) 23;
- 1 tatlı kaşığı kapari 23;
- 2 dal dereotu (ince ince kıyılmış) 23.
Hazırlanışı:
- Füme somonu küçük parçalar halinde doğrayın 3.
- Bir kapta labne peyniri, doğranmış somon, limon suyu ve tuzu karıştırın 3.
- İnce kıyılmış kırmızı soğan, kapari ve dereotunu ekleyip hafifçe karıştırın 3.
Bu tarif, somon yerine farklı bir balık türü kullanılarak da yapılabilir, ancak füme somonun kendine has lezzeti bu tarif için en uygunudur 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: