Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Soğuk baklava servis edilirken şu adımlar izlenir:
- Dinlendirme: Baklava, fırından çıktıktan sonra 10 dakika dinlendirilir 1.
 - Şerbetleme: Soğuduğundan emin olunan baklavanın üzerine soğuk şerbet dökülür 24.
 - Soğutma: Şerbeti çektikten sonra baklava, buzdolabında en az birkaç saat, tercihen bir gece boyunca dinlendirilir 4.
 - Süsleme: Dinlenen baklavanın üzerine kakao ve pudra şekeri karışımı elenir, isteğe göre çikolata rendesi de eklenebilir 1.
 - Servis: Son olarak, baklavanın yanına ekstra fındık veya antep fıstığı serpilerek soğuk süt veya dondurma ile birlikte servis edilir 4.
 
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: