Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Piyazlık soğan doğramak için:
- Soğanı bir kesme tahtasının üzerine yerleştirin ve tam ortadan ikiye bölün 3.
- Kabuklarını soyun 3.
- Yarım parçalardan birini alıp dik bir şekilde, ince ince doğrayın 3.
Piyazlık soğanın saklanması için:
- Kabuklarını soyduğunuz piyazlık soğanları istediğiniz büyüklükte doğrayın 5.
- Doğranmış soğanları buzdolabı poşetlerine koyun 5.
- Poşetlerin ağzını kapatmadan elinizle yatay şekilde düzeltin ve içindeki havayı alıp bağlayın 5.
- İnce bir formda olmasına dikkat edin, böylece dondurucuda fazla yer kaplamaz ve kullanım miktarı kolayca alınabilir 5.
- İsterseniz dondurucuya koymadan önce soğanları piyazlık doğrayıp fırında kurutabilirsiniz 5.
Piyazlık soğan saklama koşulları:
Not: Koku sorununu önlemek için saklama sırasında 2 poşet kullanılması önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: