Buradasın
Pastacı kremasının püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pastacı kremasının püf noktaları şunlardır:
- Yumurtayı iyi çırpmak: Yumurtaların sarısını şekerle iyice çırpmak, kremanın pürüzsüz olmasını sağlar 12.
- Unu elemek: Katı malzemeleri (un, nişasta vb.) elekten geçirerek eklemek, topaklanmayı önler 13.
- Yağlı süt kullanmak: Yağlı süt, kremanın daha kolay kıvam almasını sağlar 23.
- Isı dengesini sağlamak: Sıcak malzemelere soğuk malzemeleri eklerken ısıyı dengelemek, yumurtanın kesilmesini engeller 23.
- Kremayı karıştırarak soğutmak: Piştikten sonra kremayı karıştırarak soğutmak, topaklanmayı ve kabuk bağlamayı önler 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: