Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Özikizler Künefe'nin meşhur olmasının bazı nedenleri:
- Doğal ve yöresel malzemeler: Antep fıstığı, sade yağ, tuzsuz peynir ve çiğ kadayıf gibi malzemeler kullanılarak hazırlanması 13.
- İnovatif ürünler: Klasik künefe çeşitlerinin dışında, "Kaymaklı Billuriye", "Bade Sultan", "Fıstıkzade" gibi farklı spesiyal ürünlerin sunulması 3.
- Eşsiz sunum: Künefe ile birlikte taze süt, meyve çeşitleri, özel yapım meyveli veya sade dondurma ve Antep fıstığı ikram edilmesi 3.
- Müşteri memnuniyeti: Kaliteden ödün vermeden standart lezzeti tüm şubelerde sürdürmesi ve güler yüzlü hizmet sunması 25.
- Geniş şube ağı: Gaziantep, Şanlıurfa, Ankara ve İstanbul gibi şehirlerde 13 şube ile hizmet vermesi 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: