Yaban Mersinli Mousse Pasta, yaban mersini ve mousse kreması ile yapılan bir pasta türüdür. Malzemeler: - Tabanı için: bir paket ezilmiş sade bisküvi, 5 çorba kaşığı eritilmiş hindistan cevizi yağı. - Mousse için: iki kap yaban mersini, iki yemek kaşığı lime suyu, 2 yemek kaşığı sade jelatin tozu, 2 paket beyaz çikolata, 2 paket krema, 2 yemek kaşığı pudra şekeri. Hazırlanışı: 1. Hindistan cevizi yağını eritip ezilmiş bisküvilerle karıştırın. 2. Kelepçeli kabınızın altlığına kekinizin tabanını yayın. 3. Yaban mersinini püre haline getirip lime suyu ve jelatin tozu ile karıştırın. 4. Beyaz çikolataları eritip bir paket kremayı kaynatın. 5. Tüm malzemeleri karıştırıp on beş dakika buzdolabında bekletin. 6. Geniş bir kapta kalan kremayı pudra şekeri ile karıştırarak çırpın. 7. Kabarmış krema ile mousse'u çok yavaşça karıştırın. 8. Pastanın üstünü yaban mersini ile süsleyip en az 4 saat buzdolabında bekletin.