Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yaban Mersinli Mousse Pasta, yaban mersini ve mousse kreması ile yapılan bir pasta türüdür 3.
Malzemeler:
- Tabanı için: bir paket ezilmiş sade bisküvi, 5 çorba kaşığı eritilmiş hindistan cevizi yağı 3.
- Mousse için: iki kap yaban mersini, iki yemek kaşığı lime suyu, 2 yemek kaşığı sade jelatin tozu, 2 paket beyaz çikolata, 2 paket krema, 2 yemek kaşığı pudra şekeri 3.
Hazırlanışı:
- Hindistan cevizi yağını eritip ezilmiş bisküvilerle karıştırın 3.
- Kelepçeli kabınızın altlığına kekinizin tabanını yayın 3.
- Yaban mersinini püre haline getirip lime suyu ve jelatin tozu ile karıştırın 3.
- Beyaz çikolataları eritip bir paket kremayı kaynatın 3.
- Tüm malzemeleri karıştırıp on beş dakika buzdolabında bekletin 3.
- Geniş bir kapta kalan kremayı pudra şekeri ile karıştırarak çırpın 3.
- Kabarmış krema ile mousse'u çok yavaşça karıştırın 3.
- Pastanın üstünü yaban mersini ile süsleyip en az 4 saat buzdolabında bekletin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: