Buradasın
Mantarlı kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mantar kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin oda sıcaklığında olması 14. Tüm malzemelerin oda sıcaklığında olması, hamurun daha iyi karışmasını sağlar 4.
- Un miktarının dikkatli ayarlanması 3. Hamur, ele yapışmayacak kadar yumuşak olmalıdır 3.
- Nişasta kullanımı 34. Mısır nişastası, kurabiyeye kıyır kıyır bir doku kazandırır 3. Buğday nişastası da kullanılabilir, ancak daha fazla un gerektirebilir ve un kokusu verebilir 3.
- Fırın sıcaklığının ayarlanması 3. Fırın sıcaklığı 180 dereceye ayarlanmalı ve pişirme süresi 15-20 dakika olmalıdır 3.
- Pudra şekeri kullanımı 35. Pudra şekeri, kurabiyenin dağılmasını önler ve tat verir 3.
- Dinlendirme 4. Hamur, kapalı bir kapta yaklaşık yarım saat dinlenmeye bırakılmalıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: