Buradasın
Malaga tatlısının kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malaga tatlısının pastacı kreması için gerekli malzemeler:
- 500 ml süt 12;
- 5 yumurta sarısı 12;
- 75 gram toz şeker 1;
- 50 gram buğday nişastası 1;
- 25 gram tereyağı 1;
- 1 paket vanilin 12;
- 50 gram beyaz çikolata (isteğe bağlı) 1.
Hazırlanışı:
- Süt ve şekerin yarısını bir sos tenceresinde şeker eriyene kadar kısık ateşte ısıtın 1.
- Ayrı bir kapta yumurta sarıları ile şekerin diğer yarısını ve nişastayı karıştırın 12.
- Temperleme yöntemiyle, ılık süt karışımından bir kepçe yumurta sarılarının olduğu kaba ilave edin ve ısılarını eşitleyin 1.
- Yumurta sarısı karışımını süt karışımına sürekli karıştırarak ilave edin 1.
- Koyulaşınca ocaktan alın, vanilin ve beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın 1.
- Soğuduktan sonra sıkma torbasına doldurun 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: