Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sütlü ve kremalı tatlılar arasında şunlar bulunmaktadır:
- Sütlaç: Pirinç, süt ve şekerle yapılan klasik bir tatlıdır 1.
- Krem Karamel: Karamel sosu ile kaplı, kremalı dokusu olan bir Fransız tatlısıdır 1.
- Tavuk Göğsü: Süt, un ve şekerle yapılan geleneksel bir tatlıdır 1.
- Muhallebi: Süt, şeker ve nişasta ile hazırlanan, sade ve hafif bir tatlıdır 1.
- Trileçe: Süt, şeker ve krema karışımıyla yapılan, Balkan kökenli bir tatlıdır 2.
- San Sebastian Cheesecake: Krema, labne peyniri, vanilya, şeker, yumurta ve un ile yapılan bir cheesecake çeşididir 2.
- Magnolia: Bisküvi kırıklarıyla taban oluşturulan, kremalı ve yoğun kıvamlı bir muhallebi tatlısıdır 2.
- Pavlova: Beze haline getirilmiş yumurta beyazlarının üstüne çırpılmış soğuk krema dolgusu eklenen bir tatlıdır 2.
- Panna Cotta: Jelatin, süt, krema ve vanilya çubuğu ile yapılan İtalyan tatlısıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: