Çilekli Malaga Tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır: Malzemeler: Kek için: 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 2-3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1,5 su bardağı un. Muhallebi için: 750 ml süt, 1 çay bardağı şeker, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı nişasta, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı katıyağ, 1 paket krem şanti. Üzeri için: 1 çay bardağı süt, 6 adet küçük çilek. Ganaj için: 200 ml krema, 140 gr çikolata (sütlü bitter karışık). Yapılışı: 1. Kek malzemelerini karıştırıp 175 derece fırında pişirin. 2. Kek soğuduktan sonra üzerine 1 çay bardağı süt gezdirin. 3. Ardından muhallebiyi döküp düzgünce yayın ve çilekleri dizin. 4. Ganaj sosunu döküp 4-5 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Alternatif olarak, muzlu malaga tarifi de şu şekilde yapılabilir: 1. Krema ve kremşantiyi katılaşana kadar çırpın ve buzdolabında dinlendirin. 2. Kahve, şeker ve suyu karıştırıp kedi dilinin şekerli tarafını ıslatın. 3. Üzerine kremşantiyi sıkın ve iki kısmını hafif kesip muzu yerleştirin. 4. Çikolatayı benmari usulü eritip pastaların üzerine dökün ve donduktan sonra beyaz çikolatayı eritip şeritler sıkın.