Buradasın
Lahmacunun kıtır kıtır olması için içine ne konur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lahmacunun kıtır kıtır olması için içine konması gerekenler, kullanılan tarife göre değişiklik gösterebilir.
Yufkadan yapılan lahmacun için 2:
- yufkaların arasına sürmek için süt, hamur kabartma tozu ve sıvı yağ karışımı 2;
- iç harç için ise pul biber, karabiber, tuz, maydanoz, kimyon ve kişniş gibi baharatlar 2 kullanılabilir.
- hamur için un, instant maya, şeker, tuz ve ılık su 34;
- iç harç için ise kıyma, soğan, sarımsak, yeşil biber, domates, salça ve çeşitli baharatlar 34 kullanılabilir.
Lahmacunun kıtır olması için üst üste dizilmemesi de önerilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: