Buradasın
Lahana yemeği en güzel nasıl tatlandırılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lahana yemeğini tatlandırmak için kullanılabilecek bazı malzemeler:
- Toz şeker 1. Beyaz lahana yemeğinde şeker, lahananın doğal tatlılığını ortaya çıkarmak için kullanılabilir 1.
- Domates salçası ve biber salçası 12. Kavrulan soğanlara ilave edilerek yemeğe lezzet katar 12.
- Et bulyon 1. Yemeğe eklenebilir, ancak içinde tuz bulunduğu için kontrollü kullanılması önerilir 1.
- Sirke 1. Sirkeli suda bekletilen lahana, yemeğe farklı bir tat katar 1.
- Baharatlar 2. Damak tadına göre tuz, karabiber ve kırmızı pul biber eklenebilir 2.
Lahana yemeği tariflerine ve yapılış aşamalarına şu sitelerden ulaşılabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: