Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Küşleme yapmak için gerekli malzemeler:
- 600 gram bonfile (küşleme) 2;
- yarım yemek kaşığı domates salçası 24;
- bir yemek kaşığı yoğurt 24;
- bir yemek kaşığı zeytinyağı 24;
- bir tatlı kaşığı bal 24;
- bir çay kaşığı tuz 24;
- bir çay kaşığı karabiber 24.
Yapılışı:
- Eti iri parçalar halinde kesin 24.
- Derin bir kapta salça, yoğurt, zeytinyağı, bal, tuz ve karabiberi karıştırın 24.
- Doğradığınız etleri kabın içine alın ve sosu etlerin her yerine gelecek şekilde yedirin 24.
- Üzerini streçleyip en az bir saat buzdolabında bekletin 24.
- Tavada önce orta ateşte yaklaşık 15 dakika, arkalı önlü pişirin 24.
- Sıcak servis edin 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: