Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Küşleme yapmak için gerekli malzemeler:
- 600 gram bonfile (küşleme) 13;
- 1/2 yemek kaşığı domates salçası 1;
- 1 yemek kaşığı yoğurt 13;
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı 13;
- 1 tatlı kaşığı bal 13;
- 1 çay kaşığı tuz 13;
- 1 çay kaşığı karabiber 13.
Yapılışı:
- Eti iri parçalar halinde kesin 1.
- Derin bir kap içerisinde salça, yoğurt, zeytinyağı, bal, tuz ve karabiberi güzelce karıştırın 1.
- Doğradığınız etleri kabın içine alın ve sosu her yerine gelecek şekilde yedirin 1.
- Üzerini streçleyip en az 1 saat buzdolabında bekletin 1.
- Tavada önce orta ateşte yaklaşık 15 dakika kadar arkalı önlü pişirin 1.
- Sıcak sıcak servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: