• Buradasın

    Küşlemeyi kaç dakika pişirmeli?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Küşleme eti, tavada önlü arkalı pişirildiğinde yaklaşık 15 dakika pişirilmelidir 24.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Küşleme nasıl yapılır?

    Küşleme yapmak için gerekli malzemeler: 600 gram bonfile (küşleme); 1/2 yemek kaşığı domates salçası; 1 yemek kaşığı yoğurt; 1 yemek kaşığı zeytinyağı; 1 tatlı kaşığı bal; 1 çay kaşığı tuz; 1 çay kaşığı karabiber. Yapılışı: 1. Eti iri parçalar halinde kesin. 2. Derin bir kap içerisinde salça, yoğurt, zeytinyağı, bal, tuz ve karabiberi güzelce karıştırın. 3. Doğradığınız etleri kabın içine alın ve sosu her yerine gelecek şekilde yedirin. 4. Üzerini streçleyip en az 1 saat buzdolabında bekletin. 5. Tavada önce orta ateşte yaklaşık 15 dakika kadar arkalı önlü pişirin. 6. Sıcak sıcak servis edin.