Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kumpirin içine çeşitli malzemeler konulabilir, bunlar arasında en yaygın olanlar şunlardır:
- Tereyağı ve kaşar peyniri 23. Temel malzemelerdir ve patatesin iç kısmını ezerek karıştırılır 2.
- Garnitür 3. Bezelye, havuç, mısır, zeytin, mantar gibi malzemelerle zenginleştirilebilir 23.
- Sosis veya sucuk 3. Küp doğranıp hafifçe pişirilerek eklenir 3.
- Rus salatası 3. Kumpire farklı bir lezzet katar 4.
- Turşu 4. Dilimlenmiş olarak kullanılır 3.
- Mayonez ve ketçap 23. Servis aşamasında eklenir 2.
Ayrıca, kişisel zevklere göre farklı malzemeler de eklenebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: