Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kremalı pasta çeşitleri şunlardır:
- Çikolatalı ve Çilekli Rulo Pasta: Çikolatalı kek, çilek parçaları ve çikolatalı sos ile hazırlanır 1.
- Yaş Pasta: Kek katları arasında yaş pasta kreması ve meyve dilimleri ile yapılır 1.
- Red Velvet Cake: Kırmızı gıda boyası ile renklendirilmiş kek, mascarpone peyniri, krem şanti ve krema ile hazırlanan krema dolgusu 1.
- Alman Pastası: Yumuşak hamur katları arasına muz veya çilek gibi meyveler ve krem şanti ile toz fıstık kullanılarak hazırlanan krema dolgusu 1.
- Charlotte Pasta: Kedi dili bisküvileri ile çevrili, içinde leziz bir muhallebi bulunan pasta 1.
- Tuna Dalgası: Sade veya çikolatalı kek katmanlarının özel bir krema dolgusuyla birleştirilmesi ile yapılır 1.
- Chaja Pasta: Uruguay'ın geleneksel pastası, pasta kekinin arasına krema dolgusu ve reçelli-meyveli bezeler eklenir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: