Kilis katmer kebabı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Kilis katmeri yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şu şekildedir: Malzemeler: 1 kg özlü un; 20 g tuz; 1 kg kaymak; 1 çay bardağı tereyağı; 1 çay bardağı pudra şekeri; 1 çorba kaşığı tarçın; 1 çay bardağı çekilmiş Antep fıstığı; 1 kg toz şeker; 300 g tereyağı; 2 su bardağı sıvı yağ. Yapılışı: 1. Çelik bir tencerede toz şeker ve 4 su bardağı su ile kıvamlı bir şurup hazırlanır. 2. Unun içerisine tuz ve su konularak kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapılır. 3. Hamur yoğrularak iyice özleştirilir ve 1,5 ceviz büyüklüğünde yumak yapılır (18 adet beze). 4. Bezeler üzeri örtülerek 2-3 saat bekletilir. 5. Yağlanmış mermer üzerinde önce merdane ile sonra elle açılarak sigara kağıdı gibi inceltilir. 6. Kenarları çıkartılır ve karşılıklı kenarları katlanarak yuvarlak yufka kare şekline getirilir. 7. Üzerine ince ince kaymak yerleştirilir. 8. İki taraftan katlanarak dikdörtgen şekline getirilir. 9. Isıtılmış tereyağında (veya sıvıyağda) iki tarafı pembeleşinceye kadar kızartılır. 10. Mermerin üzerinde 3 parmak eninde ve boyunda kare şeklinde kesilir. 11. Düz bir servis tabağına yanyana dizilir. 12. Önce kıvamlı şurup gezdirilir, daha sonra pudra şekeri serpilir. 13. En üstü dövülmüş Antep fıstığı ve tarçın ile süslenir. 14. Sıcak servis yapılır.