• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevap
  • Seyahat
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • Yemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • YaCevap ›
    • Yemek ›

    Keşkülün püf noktası nedir?

    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #Öneriler
    • #Tatlılar

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Keşkülün püf noktaları şunlardır:
    1. Malzemelerin Homojen Karıştırılması: Tüm malzemelerin iyice karıştırılması, keşkülün tadını iyileştirir 23.
    2. Sürekli Karıştırma: Keşkül karışımının hem ocağa koymadan önce hem de pişerken sürekli karıştırılması, topaklanmayı önler ve pürüzsüz bir kıvam sağlar 12.
    3. Kıvam Kontrolü: Keşkülün muhallebi kadar yoğun olmamasına özen gösterilmelidir 34.
    4. Subye Kullanımı: Keşkülde kullanılan subye (pirinç unu), tatlıya özel bir doku kazandırır 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. lezzet.com.tr
        1
      2. livapastacilik.com
        2
      3. medyamidas.com
        3
      4. yemek.com
        4
      5. onedio.com
        5
    • Homojen karışım keşküle nasıl lezzet katar?

    • Keşkülün muhallebiden farkı nedir?

    • Sürekli karıştırma neden önemlidir?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Gerçek keşkül nasıl yapılır?

    Gerçek keşkül yapımı için gerekli malzemeler: 1 litre süt; 1 su bardağı toz şeker; 1 su bardağı toz badem; 2 çorba kaşığı nişasta; 1 yumurta sarısı; 1 paket vanilya. Hazırlanışı: 1. Bir tencereye süt, şeker, yumurta sarısı ve toz bademi koyup iyice karıştırın ve ocağa alın. 2. Süt kaynayınca nişastayı suyla açıp sürekli karıştırarak sütlü karışıma ilave edin. 3. Karışım kıvam alıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. 4. Koyu boza kıvamına gelince kaselere koyup soğumaya bırakın. Keşkülün üzerine süs olarak file badem, Antep fıstığı veya fındık ekleyebilirsiniz.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #Tatlılar
    5 kaynak

    Bademsiz keşkül olur mu?

    Evet, bademsiz keşkül olur. Keşkül tarifinde badem yerine fındık veya Antep fıstığı gibi malzemeler de kullanılabilir.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #MalzemeDeğişikliği
    5 kaynak

    Keşküle hangi nişasta konur?

    Keşkül yapımında mısır nişastası kullanılır.
    • #Gıda
    • #Tarif
    • #Nişasta
    5 kaynak

    Keşkülü koyulaştırmak için ne yapmalı?

    Keşkülü koyulaştırmak için eskiden ekmek kullanılırdı. Günümüzde keşkülü koyulaştırmak için nişasta kullanılmaktadır.
    • #YemekTarifleri
    • #Malzemeler
    • #GelenekselYöntemler
    • #Nişasta
    5 kaynak

    Keşkülün içine badem yerine ne konur?

    Keşkülün içine badem yerine fındık veya antep fıstığı konulabilir.
    • #Yemek
    • #Tarif
    • #Malzemeler
    5 kaynak

    Keşkülün içine ne konur baharat?

    Keşkülün içine baharat olarak sadece vanilya konur.
    • #Gıda
    • #Baharatlar
    • #Vanilya
    5 kaynak

    Keşkül içinde ne var?

    Keşkül içinde şu malzemeler bulunur: Süt; Dövülmüş badem veya badem tozu; Şeker; Pirinç unu; Patates nişastası; Hindistan cevizi. Ayrıca, keşkülün üzerine çekilmiş badem, çam fıstığı veya fıstık gibi süslemeler de yapılabilir.
    • #Gıda
    • #Tarif
    • #Malzemeler
    • #Tatlılar
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"9uo20":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/travel","title":"Seyahat","id":"travel"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fkeskulun-puf-noktasi-nedir-2583578572%3Flr%3D213%26ncrnd%3D33508","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"8253247271755292021","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1755292112900645-13969554542254221738-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-83-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"9uo2w01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"9uo21":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"9uo2w02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"9uo22":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"**Keşkülün püf noktaları** şunlardır:\n\n1. **Malzemelerin Homojen Karıştırılması**: Tüm malzemelerin iyice karıştırılması, keşkülün tadını iyileştirir [```2```](https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir)[```3```](https://www.medyamidas.com/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-neler).\n2. **Sürekli Karıştırma**: Keşkül karışımının hem ocağa koymadan önce hem de pişerken sürekli karıştırılması, topaklanmayı önler ve pürüzsüz bir kıvam sağlar [```1```](https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/tatli-tarifleri/sutlu-tatlilar/keskul-535022)[```2```](https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir).\n3. **Kıvam Kontrolü**: Keşkülün muhallebi kadar yoğun olmamasına özen gösterilmelidir [```3```](https://www.medyamidas.com/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-neler)[```4```](https://yemek.com/tarif/keskul/).\n4. **Subye Kullanımı**: Keşkülde kullanılan subye (pirinç unu), tatlıya özel bir doku kazandırır [```1```](https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/tatli-tarifleri/sutlu-tatlilar/keskul-535022).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/tatli-tarifleri/sutlu-tatlilar/keskul-535022","title":"Keşkül Tatlısı Tarifi: Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır? | Lezzet","shownUrl":"https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/tatli-tarifleri/sutlu-tatlilar/keskul-535022"},{"sourceId":2,"url":"https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir","title":"Türk Sofrasının Favorilerinden Keşkül Nasıl... — Liva Pastacılık","shownUrl":"https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir"},{"sourceId":3,"url":"https://www.medyamidas.com/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-neler","title":"Keşkül Nasıl Yapılır? Keşkül Malzemeleri Neler? - Medya Midas","shownUrl":"https://www.medyamidas.com/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-neler"},{"sourceId":4,"url":"https://yemek.com/tarif/keskul/","title":"Keşkül Tatlısı Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli...) - Yemek.com","shownUrl":"https://yemek.com/tarif/keskul/"},{"sourceId":5,"url":"https://onedio.com/haber/keskul-tarifi-tadina-doyum-olmayan-keskul-nasil-yapilir-1045288","title":"Keşkül Tarifi: Tadına Doyum Olmayan Keşkül Nasıl Yapılır?","shownUrl":"https://onedio.com/haber/keskul-tarifi-tadina-doyum-olmayan-keskul-nasil-yapilir-1045288"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Keşkülün püf noktası nedir?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}],"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/oneriler","text":"#Öneriler"},{"href":"/yacevap/t/tatlilar","text":"#Tatlılar"}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Homojen karışım keşküle nasıl lezzet katar?","url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BClde+homojen+kar%C4%B1%C5%9F%C4%B1m%C4%B1n+%C3%B6nemi&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Keşkülün muhallebiden farkı nedir?","url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BCl+ve+muhallebi+aras%C4%B1ndaki+farklar&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Sürekli karıştırma neden önemlidir?","url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BCl+yaparken+s%C3%BCrekli+kar%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rman%C4%B1n+%C3%B6nemi&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BCl%C3%BCn+p%C3%BCf+noktas%C4%B1+nedir%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"8253247271755292021","reqid":"1755292112900645-13969554542254221738-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-83-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1755292112900645-13969554542254221738-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-83-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"9uo2w03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"9uo23":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kevserinmutfagi.com/keskul-u-fukara.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tatlilar/keskul-3?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/keskul-u-fukara/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/keskul-tarifi-keskulun-malzemeleri-nelerdir-nasil-yapilir-keskul-kac-kaloridir-1974101?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/gercek-keskul-nasil-yapilir-856193368","header":"Gerçek keşkül nasıl yapılır?","teaser":"Gerçek keşkül yapımı için gerekli malzemeler: 1 litre süt; 1 su bardağı toz şeker; 1 su bardağı toz badem; 2 çorba kaşığı nişasta; 1 yumurta sarısı; 1 paket vanilya. Hazırlanışı: 1. Bir tencereye süt, şeker, yumurta sarısı ve toz bademi koyup iyice karıştırın ve ocağa alın. 2. Süt kaynayınca nişastayı suyla açıp sürekli karıştırarak sütlü karışıma ilave edin. 3. Karışım kıvam alıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. 4. Koyu boza kıvamına gelince kaselere koyup soğumaya bırakın. Keşkülün üzerine süs olarak file badem, Antep fıstığı veya fındık ekleyebilirsiniz.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/tatlilar","text":"#Tatlılar"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kolaylezzet.com/kolay-cay-saati-tarifleri/tatlilar/182-keskul?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yemektekeyifvar.com/tatli-tarifleri/keskul-tarifi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/keskul-tarifi-osmanli-mutfagi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/www.herrenk.com/sdetay.asp%3fdid=2609?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://lezzetler.com/-tarif-48144?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/bademsiz-keskul-olur-mu-845709508","header":"Bademsiz keşkül olur mu?","teaser":"Evet, bademsiz keşkül olur. Keşkül tarifinde badem yerine fındık veya Antep fıstığı gibi malzemeler de kullanılabilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemedegisikligi","text":"#MalzemeDeğişikliği"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.okuhaber.com/keskul-lezzeti-sahane-enfes-bir-tatli-keskul-nasil-yapilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://feeddi.com/keskul-hangi-nisastayla-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://harbiyiyorum.com/keskul-nedir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/keskul?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskule-hangi-nisasta-konur-2183476507","header":"Keşküle hangi nişasta konur?","teaser":"Keşkül yapımında mısır nişastası kullanılır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/tarif","text":"#Tarif"},{"href":"/yacevap/t/nisasta","text":"#Nişasta"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ramazan-basan/keskul-u-fukaranin-hikayesi-41604701?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yenibakishaber.com/ardanin-ramazan-mutfagi-kakaolu-keskul-tarifi-kakaolu-keskul-nasil-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kevserinmutfagi.com/keskul-u-fukara.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yeniasir.com.tr/yasam/2023/09/22/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-nelerdir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://nesemistanbul.blogspot.com/2022/02/keskul-nedir-keskul-u-fukara-nasil.html?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskulu-koyulastirmak-icin-ne-yapmali-416862285","header":"Keşkülü koyulaştırmak için ne yapmalı?","teaser":"Keşkülü koyulaştırmak için eskiden ekmek kullanılırdı. Günümüzde keşkülü koyulaştırmak için nişasta kullanılmaktadır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"#Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/gelenekselyontemler","text":"#GelenekselYöntemler"},{"href":"/yacevap/t/nisasta","text":"#Nişasta"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://dhiefa.com/keskul-icine-ne-konur/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://turkdiliveedebiyati.com/bademsiz-keskul-tarifi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://harbiyiyorum.com/keskul-nedir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://gundemexpress.com/tarifler/bademli-keskul-osmanli-mutfagindan-gelen-hafif-ve-lezzetli-bir-tatli/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskulun-icine-badem-yerine-ne-konur-3202535901","header":"Keşkülün içine badem yerine ne konur?","teaser":"Keşkülün içine badem yerine fındık veya antep fıstığı konulabilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemek","text":"#Yemek"},{"href":"/yacevap/t/tarif","text":"#Tarif"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"#Malzemeler"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/keskul-tarifi-osmanli-mutfagi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://kacbardak.com.tr/sorucevap/keskulun-faydalari-nelerdir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://bilgi360.com.tr/sorucevap/keskulun-faydalari-nelerdir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.mynet.com/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-neler-1208426-myyemek?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskulun-icine-ne-konur-baharat-457997226","header":"Keşkülün içine ne konur baharat?","teaser":"Keşkülün içine baharat olarak sadece vanilya konur.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/baharatlar","text":"#Baharatlar"},{"href":"/yacevap/t/vanilya","text":"#Vanilya"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tr.wikipedia.org/wiki/Ke%C5%9Fk%C3%BCl?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/keskul-tarifi-osmanli-mutfagi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/keskul-tarifi-keskulun-malzemeleri-nelerdir-nasil-yapilir-keskul-kac-kaloridir-1974101?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tatlilar/keskul-3?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskul-icinde-ne-var-4042856828","header":"Keşkül içinde ne var?","teaser":"Keşkül içinde şu malzemeler bulunur: Süt; Dövülmüş badem veya badem tozu; Şeker; Pirinç unu; Patates nişastası; Hindistan cevizi. Ayrıca, keşkülün üzerine çekilmiş badem, çam fıstığı veya fıstık gibi süslemeler de yapılabilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/tarif","text":"#Tarif"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"#Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/tatlilar","text":"#Tatlılar"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"9uo2w04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"9uo24":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"9uo2w05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"9uo25":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"url":"https://www.tiktok.com/@yandex.turkiye","type":"tiktok","title":"TikTok"},{"url":"https://www.youtube.com/@YandexTurkiye","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://www.facebook.com/YandexComTr","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://www.instagram.com/yandex__turkiye/","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://x.com/yndxturkiye","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"9uo2w06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}