• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevap
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • Yemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • Cevap ›
    • Yemek ›

    Keşkülün kıvamı nasıl olmalı?

    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Keşkülün kıvamı, piştikten sonra boza gibi yoğun olmalıdır 1. Dolapta soğuduktan sonra ise kaşığa alındığında kaşık üzerinde titremelidir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. tgrthaber.com
        1
      2. livapastacilik.com
        2
      3. yemek.com
        3
      4. tavsiyetarifler.com
        4
      5. canakkaleolay.com
        5
    • Keşkünün farklı çeşitleri var mı?

    • Keşküle hangi malzemeler eklenir?

    • Keşkülün tarihi nedir?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Gerçek keşkül nasıl yapılır?

    Gerçek keşkül yapımı için gerekli malzemeler: 1 litre süt; 1 su bardağı toz şeker; 1 su bardağı toz badem; 2 çorba kaşığı nişasta; 1 yumurta sarısı; 1 paket vanilya. Hazırlanışı: 1. Bir tencereye süt, şeker, yumurta sarısı ve toz bademi koyup iyice karıştırın ve ocağa alın. 2. Süt kaynayınca nişastayı suyla açıp sürekli karıştırarak sütlü karışıma ilave edin. 3. Karışım kıvam alıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. 4. Koyu boza kıvamına gelince kaselere koyup soğumaya bırakın. Keşkülün üzerine süs olarak file badem, Antep fıstığı veya fındık ekleyebilirsiniz.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #Tatlılar
    5 kaynak

    Keşkülün içine ne konur baharat?

    Keşkülün içine baharat olarak sadece vanilya konur.
    • #Gıda
    • #Baharatlar
    • #Vanilya
    5 kaynak

    Keşkülü koyulaştırmak için ne yapmalı?

    Keşkülü koyulaştırmak için eskiden ekmek kullanılırdı. Günümüzde keşkülü koyulaştırmak için nişasta kullanılmaktadır.
    • #YemekTarifleri
    • #Malzemeler
    • #GelenekselYöntemler
    • #Nişasta
    5 kaynak

    Keşküle hangi nişasta konur?

    Keşkül yapımında mısır nişastası kullanılır.
    • #Gıda
    • #Tarif
    • #Nişasta
    5 kaynak

    Keşkül içinde ne var?

    Keşkül içinde şu malzemeler bulunur: Süt; Dövülmüş badem veya badem tozu; Şeker; Pirinç unu; Patates nişastası; Hindistan cevizi. Ayrıca, keşkülün üzerine çekilmiş badem, çam fıstığı veya fıstık gibi süslemeler de yapılabilir.
    • #Gıda
    • #Tarif
    • #Malzemeler
    • #Tatlılar
    5 kaynak

    Keşkülün püf noktası nedir?

    Keşkülün püf noktaları şunlardır: 1. Malzemelerin Homojen Karıştırılması: Tüm malzemelerin iyice karıştırılması, keşkülün tadını iyileştirir. 2. Sürekli Karıştırma: Keşkül karışımının hem ocağa koymadan önce hem de pişerken sürekli karıştırılması, topaklanmayı önler ve pürüzsüz bir kıvam sağlar. 3. Kıvam Kontrolü: Keşkülün muhallebi kadar yoğun olmamasına özen gösterilmelidir. 4. Subye Kullanımı: Keşkülde kullanılan subye (pirinç unu), tatlıya özel bir doku kazandırır.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #Öneriler
    • #Tatlılar
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"kw5c0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fkeskulun-kivami-nasil-olmali-361040359%3Flr%3D213%26ncrnd%3D86507","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"8204480641754574463","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1754574505226095-8239952355448918634-balancer-l7leveler-kubr-yp-vla-257-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"kw5cw01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"kw5c1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"kw5cw02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"kw5c2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"**Keşkülün kıvamı**, piştikten sonra **boza gibi yoğun** olmalıdır [```1```](https://www.tgrthaber.com/mavikadin/lezzetiyle-bas-donduruyor-masterchef-mutfagindan-keskul-tarifi/). Dolapta soğuduktan sonra ise **kaşığa alındığında kaşık üzerinde titremelidir** [```1```](https://www.tgrthaber.com/mavikadin/lezzetiyle-bas-donduruyor-masterchef-mutfagindan-keskul-tarifi/).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://www.tgrthaber.com/mavikadin/lezzetiyle-bas-donduruyor-masterchef-mutfagindan-keskul-tarifi/","title":"Lezzetiyle Baş Döndürüyor: MasterChef Mutfağından Keşkül...","shownUrl":"https://www.tgrthaber.com/mavikadin/lezzetiyle-bas-donduruyor-masterchef-mutfagindan-keskul-tarifi/"},{"sourceId":2,"url":"https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir","title":"Türk Sofrasının Favorilerinden Keşkül Nasıl... — Liva Pastacılık","shownUrl":"https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir"},{"sourceId":3,"url":"https://yemek.com/tarif/keskul/","title":"Keşkül Tatlısı Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli...) - Yemek.com","shownUrl":"https://yemek.com/tarif/keskul/"},{"sourceId":4,"url":"https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61","title":"Gerçek Keşkül Nasıl Yapılır? Osmanlı Mutfağı'ndan Tam...","shownUrl":"https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61"},{"sourceId":5,"url":"https://canakkaleolay.com/haber/keskul-nasil-yapilir-osmanli-mutfaginin-enfes-sutlu-tatlisi-52139","title":"Son Dakika Haber | Çanakkale Haber - Keşkül Nasıl Yapılır?","shownUrl":"https://canakkaleolay.com/haber/keskul-nasil-yapilir-osmanli-mutfaginin-enfes-sutlu-tatlisi-52139"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Keşkülün kıvamı nasıl olmalı?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}],"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Keşkünün farklı çeşitleri var mı?","url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BCl+%C3%A7e%C5%9Fitleri&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Keşküle hangi malzemeler eklenir?","url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BCl+malzemeleri&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Keşkülün tarihi nedir?","url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BCl%C3%BCn+tarihi&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Ke%C5%9Fk%C3%BCl%C3%BCn+k%C4%B1vam%C4%B1+nas%C4%B1l+olmal%C4%B1%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"8204480641754574463","reqid":"1754574505226095-8239952355448918634-balancer-l7leveler-kubr-yp-vla-257-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1754574505226095-8239952355448918634-balancer-l7leveler-kubr-yp-vla-257-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"kw5cw03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"kw5c3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kevserinmutfagi.com/keskul-u-fukara.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tatlilar/keskul-3?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/keskul-u-fukara/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/keskul-tarifi-keskulun-malzemeleri-nelerdir-nasil-yapilir-keskul-kac-kaloridir-1974101?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/gercek-keskul-nasil-yapilir-856193368","header":"Gerçek keşkül nasıl yapılır?","teaser":"Gerçek keşkül yapımı için gerekli malzemeler: 1 litre süt; 1 su bardağı toz şeker; 1 su bardağı toz badem; 2 çorba kaşığı nişasta; 1 yumurta sarısı; 1 paket vanilya. Hazırlanışı: 1. Bir tencereye süt, şeker, yumurta sarısı ve toz bademi koyup iyice karıştırın ve ocağa alın. 2. Süt kaynayınca nişastayı suyla açıp sürekli karıştırarak sütlü karışıma ilave edin. 3. Karışım kıvam alıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. 4. Koyu boza kıvamına gelince kaselere koyup soğumaya bırakın. Keşkülün üzerine süs olarak file badem, Antep fıstığı veya fındık ekleyebilirsiniz.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/tatlilar","text":"#Tatlılar"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/keskul-tarifi-osmanli-mutfagi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://kacbardak.com.tr/sorucevap/keskulun-faydalari-nelerdir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://bilgi360.com.tr/sorucevap/keskulun-faydalari-nelerdir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.mynet.com/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-neler-1208426-myyemek?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskulun-icine-ne-konur-baharat-457997226","header":"Keşkülün içine ne konur baharat?","teaser":"Keşkülün içine baharat olarak sadece vanilya konur.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/baharatlar","text":"#Baharatlar"},{"href":"/yacevap/t/vanilya","text":"#Vanilya"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ramazan-basan/keskul-u-fukaranin-hikayesi-41604701?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yenibakishaber.com/ardanin-ramazan-mutfagi-kakaolu-keskul-tarifi-kakaolu-keskul-nasil-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kevserinmutfagi.com/keskul-u-fukara.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yeniasir.com.tr/yasam/2023/09/22/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-nelerdir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://nesemistanbul.blogspot.com/2022/02/keskul-nedir-keskul-u-fukara-nasil.html?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskulu-koyulastirmak-icin-ne-yapmali-416862285","header":"Keşkülü koyulaştırmak için ne yapmalı?","teaser":"Keşkülü koyulaştırmak için eskiden ekmek kullanılırdı. Günümüzde keşkülü koyulaştırmak için nişasta kullanılmaktadır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"#Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/gelenekselyontemler","text":"#GelenekselYöntemler"},{"href":"/yacevap/t/nisasta","text":"#Nişasta"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tavsiyetarifler.com/tatlilar/osmanli-mutfagindan-olcusu-sasmaz-keskul-tarifi-61?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.okuhaber.com/keskul-lezzeti-sahane-enfes-bir-tatli-keskul-nasil-yapilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://feeddi.com/keskul-hangi-nisastayla-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://harbiyiyorum.com/keskul-nedir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ye-mek.net/tarif/keskul?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskule-hangi-nisasta-konur-2183476507","header":"Keşküle hangi nişasta konur?","teaser":"Keşkül yapımında mısır nişastası kullanılır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/tarif","text":"#Tarif"},{"href":"/yacevap/t/nisasta","text":"#Nişasta"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tr.wikipedia.org/wiki/Ke%C5%9Fk%C3%BCl?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/keskul-tarifi-osmanli-mutfagi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/keskul-tarifi-keskulun-malzemeleri-nelerdir-nasil-yapilir-keskul-kac-kaloridir-1974101?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/tatlilar/keskul-3?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskul-icinde-ne-var-4042856828","header":"Keşkül içinde ne var?","teaser":"Keşkül içinde şu malzemeler bulunur: Süt; Dövülmüş badem veya badem tozu; Şeker; Pirinç unu; Patates nişastası; Hindistan cevizi. Ayrıca, keşkülün üzerine çekilmiş badem, çam fıstığı veya fıstık gibi süslemeler de yapılabilir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/tarif","text":"#Tarif"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"#Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/tatlilar","text":"#Tatlılar"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/tatli-tarifleri/sutlu-tatlilar/keskul-535022?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.livapastacilik.com/blogs/p/keskul-nasil-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.medyamidas.com/keskul-nasil-yapilir-keskul-malzemeleri-neler?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/keskul/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://onedio.com/haber/keskul-tarifi-tadina-doyum-olmayan-keskul-nasil-yapilir-1045288?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/keskulun-puf-noktasi-nedir-2583578572","header":"Keşkülün püf noktası nedir?","teaser":"Keşkülün püf noktaları şunlardır: 1. Malzemelerin Homojen Karıştırılması: Tüm malzemelerin iyice karıştırılması, keşkülün tadını iyileştirir. 2. Sürekli Karıştırma: Keşkül karışımının hem ocağa koymadan önce hem de pişerken sürekli karıştırılması, topaklanmayı önler ve pürüzsüz bir kıvam sağlar. 3. Kıvam Kontrolü: Keşkülün muhallebi kadar yoğun olmamasına özen gösterilmelidir. 4. Subye Kullanımı: Keşkülde kullanılan subye (pirinç unu), tatlıya özel bir doku kazandırır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/oneriler","text":"#Öneriler"},{"href":"/yacevap/t/tatlilar","text":"#Tatlılar"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"kw5cw04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"kw5c4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"kw5cw05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"kw5c5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"type":"tiktok","url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728751613663494","title":"TikTok"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/173325632992778150","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/677728793472889615","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/1182131906657966033","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://redirect.appmetrica.yandex.com/serve/893945194569821080","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"kw5cw06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}