Buradasın
Karpatkanın çıtır olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Yağ ve suyu kaynatın: Unu ve tereyağını bir kaba koyup karıştırdıktan sonra, yağ ve suyu kaynamaya bırakın 1.
- Unu ekleyin: Su kaynadıktan sonra, unu hızlıca ekleyerek karıştırın ve topaklanmaması için sürekli karıştırın 3.
- Hamuru dinlendirin: Karışım hamur kıvamına geldikten sonra, ılınmaya bırakın 1. Bu, hamurun kabarmasında kritik rol oynar 1.
- Yumurtaları ekleyin: Hamur ılınınca, yumurtaları teker teker ekleyerek yoğurun 2.
- Pişirme sıcaklığı: Hamuru pişirirken orta sıcaklık kullanmak, dış yüzeyin fazla kızarmasını önler 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: