Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karnabahar yemeğinin içine konabilecek bazı malzemeler:
- Patates 14. Küp küp doğranarak tencereye eklenir 1.
- Havuç 14. Yuvarlak veya halka halka doğranır 14.
- Kuru soğan 15. Yemeklik veya ince ince doğranır 5.
- Domates 35. Rendelenerek kullanılır 5.
- Yeşil biber 35. İri veya iri doğranır 5.
- Salça 135. Genellikle domates salçası tercih edilir 5.
- Zeytinyağı veya sıvı yağ 345.
- Pirinç 3. Karnabahar yemeğine pirinç eklenerek doyuruculuğu artırılabilir 3.
- Baharatlar 15. Tuz, karabiber gibi baharatlar kullanılır 5.
- Un 4. Karnabaharın suyunun salçalı suda haşlanmış gibi olmaması için eklenebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: