Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Jülyen kebap pişirmek için gerekli malzemeler:
- 2 dilim biftek 1;
- 1 adet havuç 1;
- 5-6 adet yeşil fasulye 1;
- 1 adet soğan 1;
- 1 çorba kaşığı mayonez 1;
- 1 çorba kaşığı hardal 1;
- 2 çorba kaşığı süt 1;
- Yeterince karabiber 1.
Hazırlanışı:
- Soğanı doğrayın ve yağda kavurun 12.
- Üzerine jülyen doğranmış biftekleri ekleyin 12.
- Havuç ve fasulyeleri de ekleyip, 1 çay bardağı suda pişirin 12.
- Sos için; mayonez, hardal, süt ve karabiberi iyice karıştırıp etlerin üzerine dökün 12.
Jülyen kebabın yanında soğuk bir şalgam suyu da servis edilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: