Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Jülyen kebap pişirmek için gerekli malzemeler:
- 2 dilim biftek 23;
- 5-6 adet yeşil fasulye 23;
- 1 adet havuç 23;
- 1 adet soğan 23;
- 1 çorba kaşığı mayonez 23;
- 1 çorba kaşığı hardal 23;
- 2 çorba kaşığı süt 23;
- Yeteri kadar karabiber 23.
Hazırlanışı:
- Soğanı doğrayın ve yağda kavurun 23.
- Üzerine jülyen doğranmış biftekleri ilave edin 23.
- Havuç ve fasulyeleri ekleyin, 1 çay bardağı suda pişirin 23.
- Sos için mayonez, hardal, süt ve karabiberi karıştırıp etlerin üzerine dökün 23.
Servis önerisi: Soğuk şalgam suyu ile birlikte sunulabilir 2.
Ayrıca, jülyen sebze kebabı da yapılabilir 1. Bunun için gerekli malzemeler:
- 4 adet patates 1;
- 4 adet sivri biber 1;
- 2 adet kapya biber 1;
- 2 adet patlıcan 1;
- 2 adet domates 1;
- 1 adet iri soğan 1;
- Sarımsak sosu için: 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı tuz ve istenilen baharatlar 1.
Hazırlanışı:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: