Jülyen kebap pişirmek için gerekli malzemeler: 2 dilim biftek; 5-6 adet yeşil fasulye; 1 adet havuç; 1 adet soğan; 1 çorba kaşığı mayonez; 1 çorba kaşığı hardal; 2 çorba kaşığı süt; Yeteri kadar karabiber. Hazırlanışı: 1. Soğanı doğrayın ve yağda kavurun. 2. Üzerine jülyen doğranmış biftekleri ilave edin. 3. Havuç ve fasulyeleri ekleyin, 1 çay bardağı suda pişirin. 4. Sos için mayonez, hardal, süt ve karabiberi karıştırıp etlerin üzerine dökün. Servis önerisi: Soğuk şalgam suyu ile birlikte sunulabilir. Ayrıca, jülyen sebze kebabı da yapılabilir. Bunun için gerekli malzemeler: 4 adet patates; 4 adet sivri biber; 2 adet kapya biber; 2 adet patlıcan; 2 adet domates; 1 adet iri soğan; Sarımsak sosu için: 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı tuz ve istenilen baharatlar. Hazırlanışı: 1. Tüm sebzeler ve soğan jülyen şekilde doğranır. 2. Üzerine istenilen baharatlar ve tuz ilave edilir. 3. Domatesler yarım ay şeklinde doğranır veya rendelenir. 4. Hazırlanan karışım tepsiye yayılır, üzerine salça ve sıvı yağ eklenir. 5. Tepsi önceden ısıtılmış 200-220 derece fırında 40-45 dakika pişirilir.