Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İstavrit tavanın en güzel şekilde kızartılması için aşağıdaki adımları izlemek önerilir:
- Balıkların Hazırlanması: İstavritleri bol su ile yıkayıp iç kısımlarını ayıklayın, kuyruk ve kafalarını almayın 24.
- Unlama: Bir kapta unu, tuzu ve kırmızı toz biberi karıştırın 1. Maden suyunda bekleyen balıkları bu karışıma bulayın 1.
- Kızartma: Ayçiçek yağını tavada kızdırın ve balıkları arkalı önlü ters çevirerek renk alana kadar kızartın 12.
- Fazla Yağın Alınması: Kızaran balıkları fazla yağını bırakmaları için kağıt havlu serili bir servis tabağına çıkarın 25.
- Servis: Soğutmadan roka, limon, soğan ve turp ile birlikte servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: