Antep fıstıklı sarma tatlısı yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 6 adet baklavalık yufka - 130 gr eritilmiş ve soğumuş tereyağı - 250 gr toz antep fıstığı - Şerbeti için: 2 su bardağı su, 2,5 su bardağı toz şeker, 4-5 damla limon suyu Yapılışı: 1. Şerbeti hazırlamak için tencerede su ve toz şekeri kaynatın, kaynadıktan sonra ocaktan alıp limon suyunu ilave edin ve soğumaya bırakın. 2. İki adet baklava yufkasını üst üste yayın, üzerine tereyağı sürün ve toz antep fıstığı serpin. 3. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın ve istediğiniz büyüklüklerde kesin. 4. Üzerine kalan erimiş tereyağını dökün. 5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10-15 dakika pişirin. 6. Fırından çıkardıktan 10 dakika sonra üzerine soğuk şerbeti dökün. 7. Dinlendirdikten sonra servis edin.