Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hazır Kemalpaşa tatlısının şerbeti çekmemesinin birkaç nedeni olabilir:
- Tatlı ve şerbetin aynı ısıda olması 24. Tatlı sıcakken şerbetin soğuk olması gerekir 24.
- Şerbetin yeterince dinlenmemiş olması 2. Hazırlanan şerbetin oda sıcaklığında dinlendirilmesi önemlidir 2.
- Şerbetin kaynaması 1. Şerbet, şeker eridikten hemen sonra tatlı eklenmelidir, kaynatılmamalıdır 1.
- Tatlıların nazikçe karıştırılmaması 1. Kemalpaşa tatlıları pişirilirken nazik bir şekilde karıştırılmalıdır, aksi halde dağılabilirler 1.
Bu önerilere dikkat ederek, Kemalpaşa tatlısının şerbeti çekmesi sağlanabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: