Buradasın
Orjinal Kemalpaşa tatlısının püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Orijinal Kemalpaşa tatlısının püf noktası, tatlının şerbeti iyice çekmesidir 4. Bunun için:
- Hamur sıcak, şerbet soğuk olmalıdır 12. Bu, tatlıların şerbeti içine almasını ve homojen şekilde emmesini sağlar 12.
- Tatlıları şerbete eklerken fazla karıştırmaktan kaçınılmalıdır 2.
Ayrıca, tatlıların kabarık ve yumuşak bir kıvama gelmesi için hamurunun ceviz kabuğu büyüklüğünde parçalar halinde yuvarlanarak fırın tepsisine dizilmesi ve 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirilmesi önerilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: