Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Resimli olarak reçel yapılabilen bazı meyveler şunlardır:
- Çilek 24. Çilek reçeli, Haziran ve Temmuz aylarında yapılır 4.
- Şeftali 24. Sulu şeftalilerle yapılan reçel, kahvaltı sofralarında tercih edilir 2.
- Vişne 24. Vişne reçeli, Temmuz ve Ağustos aylarında hazırlanır 4.
- Kiraz 4. Kiraz reçeli, Haziran ve Temmuz aylarında yapılır 4.
- Portakal 3. Portakal kabuklarıyla yapılan reçel için en uygun zaman, portakalların mis kokulu olduğu Ocak, Şubat ve Mart aylarıdır 3.
Reçel yapımında kullanılabilecek meyve çeşitleri oldukça fazladır. Mevsimine uygun taze meyveleri seçerek, resimli tariflerden faydalanabilirsiniz.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: