Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Birlikte kullanılan bazı baharatlar:
- Cajun baharatı: Tatlı toz biber, acı toz biber, sarımsak tozu, soğan tozu, karabiber, kişniş, kekik, tuz 1.
- Garam masala: Tarçın çubuğu, kakule, karanfil, kimyon tohumu, kişniş tohumu, muskat, acı biber 12.
- Berbere: Kurutulmuş kuş gözü biberi, karabiber, kişniş tohumu, kimyon, kakule, çemen, tatlı kırmızı biber, tarçın, zencefil, muskat 2.
- Köfte baharı: Sarımsak, kişniş, kimyon, tatlı toz biber, zerdeçal 3.
- Et baharatı: Sarımsak, kimyon, tarçın, frenk kimyonu, karabiber, tütsülenmiş toz biber, tütsülenmiş acı toz biber, kişniş, özel pul biber, isot 3.
- Tavuk baharatı: Sarımsak, kişniş, kimyon, tatlı toz biber, zerdeçal 3.
Baharat kombinasyonları, kullanılan tarife ve kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: