Buradasın
Hangi baharat hangi yemeğe yakışır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı baharatların hangi yemeklere yakıştığı:
- Karabiber: Tereyağlı pilav, yahni, tas kebabı, güveç gibi sulu yemekler 13.
- Kırmızı biber: Yağlı ve bol sulu tencere yemekleri 1.
- Kekik: Sebze yemekleri, et yemekleri, kahvaltılık zeytin veya salça 13.
- Kimyon: Köfte 13.
- Yeni bahar: Et yemekleri, dolmalar, tatlılar 12.
- Pul biber: Az miktarda kullanıldığında köftenin lezzetine lezzet katar 1.
- Biberiye: Marine sosları, tavuk ve balık eti 24.
- Defne yaprağı: Balık eti, bazen rahatsız edici olabilen kokusunu almak için kullanılır 24.
- Zerdeçal: Tavuk eti, makarna sosu 24.
- Fesleğen: Salatalar, makarna sosları, et marine 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: