Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı baharatların yakıştığı yemekler:
- Pul biber: Et ve tavuk yemekleri, çorbalar, salatalar 34.
- Kekik: Tavuk, balık, kırmızı et, domates sosları, pizzalar 135.
- Kimyon: Köfte, nohut yemeği, mercimek çorbası, humus, karnıyarık 135.
- Karabiber: Et sote, çorba, omlet, pilav, salata, makarna 3.
- Defne yaprağı: Uzun pişen etli yemekler, çorbalar, baklagiller, balık buğulama 34.
- Yenibahar: Etli dolmalar, kuru dolmalar, Osmanlı mutfağı yemekleri 13.
- Zerdeçal: Tavuk sote, makarna, pilav, zerde tatlısı 123.
- Biberiye: Et yemekleri, tavuk, balık, marine soslar 124.
- Fesleğen: Salatalar, makarna sosları, et marine 124.
- Sumak: Kebap salataları, mercimek çorbası, kuru baklagil yemekleri 35.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: