Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Baharat olarak reyhanın konulabileceği bazı yemekler:
- Çorbalar 12. Özellikle yoğurtlu, terbiyeli ve unlu çorbalarda kullanılabilir 12.
- Makarna ve pilavlar 123. Makarnalara salça veya peynir sosuyla, pilavlara ise sebzeli tariflerde eklenebilir 12.
- Salatalar 123. Özellikle çoban salata gibi karışık salatalarda tercih edilir 3.
- Tavuk yemekleri 123. Tavuk sote ve tavuk yemeklerinde kullanılabilir 12.
- Köfteler 123. Köfteli yemeklerde ve köfte yapımında baharat olarak kullanılabilir 23.
- Patates yemekleri 123. Patates kızartması, fırında patates ve sulu patates yemeklerinde kullanılabilir 23.
- Kırmızı et yemekleri 3. Köfteli ve kırmızı et yemeklerinde kullanılabilir 3.
- Bakliyat yemekleri 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: