Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hamsi pilavının içine şu malzemeler konur:
- Hamsiler 23. Ayıklanmış ve kılçıkları temizlenmiş olmalıdır 23.
- Soğanlar 23. Genellikle rendelenmiş olarak kullanılır 2.
- Dolmalık fıstık 23.
- Kuş üzümü 23. Ilık suda bekletildikten sonra kullanılır 2.
- Pirinç 23. Yıkanıp sıcak suda bekletilir 2.
- Baharatlar 23. Yenibahar, karabiber, tuz ve kuru nane eklenir 23.
- Maydanoz 2.
- Sıcak su 23. Pilav için kullanılır 2.
- Tereyağı ve sıvı yağ 23. Tencerede soğanları kavurmak ve pilavı pişirmek için kullanılır 2.
Malzemeler, farklı tariflere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: