Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Glutensiz ürünler arasında şunlar bulunur:
- Tahıllar ve tohumlar: Pirinç, mısır, kinoa, amaranth, karabuğday, darı, keten ve chia tohumu 125.
- Meyveler: Avokado, limon, üzüm, kayısı, mango, papaya, kavun, ananas ve kuru erik 235.
- Sebzeler: Kıvırcık salata, marul, brokoli, ıspanak, karalahana, pazı, yonca filizi, Brüksel lahanası, kuşkonmaz, yeşil fasulye, maydanoz, taze soğan, tere, rezene, pırasa, beyaz lahana, karnabahar, soğan, sarımsak, arpacık soğanı, mantar, enginar, Çin lahanası, kereviz, şalgam, turp, Meksika turpu, salatalık, bal kabağı, kırmızı biber, domates, patlıcan, yeşil biber ve su kestanesi 35.
- Etler: Balık, tavuk, işlenmemiş et ürünleri 125.
- Süt ürünleri: Süt, tereyağı, peynir, kaymak, süzme peynir, ekşi krema, yoğurt 23.
- Kuru yemişler: Fındık, fıstık, badem, leblebi ve diğer yağlı tohumlar 35.
- İçecekler: Su, doğal meyve suları, bitki çayları, kahve, maden suyu, süt (tam yağlı, az yağlı) 12.
- Unlar: Pirinç unu, mısır unu, nohut unu, badem unu, kinoa unu, kestane unu gibi alternatifler 123.
Glutensiz beslenme, çölyak hastalığı veya gluten hassasiyeti olan kişiler için önemlidir. Beslenme dengesi sağlamak için bir beslenme uzmanına danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: