Buradasın
Glutensiz kurabiyeden çikolata nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Glutensiz kurabiyeden çikolata yapımı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, glutensiz çikolata yapmak için aşağıdaki tarif kullanılabilir:
Malzemeler:
- 1 su bardağı kakao yağı 5;
- 1 su bardağı Naturiga organik kakao tozu 5;
- 1/2 su bardağı bal, agave veya maple şurubu 5;
- 1/2 çay kaşığı deniz tuzu 5;
- 1/2 çay kaşığı vanilya özütü 5.
Hazırlanışı:
- Kakao yağını benmari usulü eritin ve içine kakao tozu ekleyerek karıştırın 5.
- Isısını kontrol ederek bal veya tatlandırıcı, deniz tuzu ve vanilyayı ekleyip tekrar karıştırın 5.
- Karışımı kalıplara dökerek oda sıcaklığında soğumaya bırakın 5.
Bu tarif, çölyak hastaları ve gluten hassasiyeti olanlar için uygun bir alternatiftir 5.
Ayrıca, glutensiz çikolatalı kurabiye tarifleri için şu siteler ziyaret edilebilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: