Buradasın
Glutensiz kurabiye hamuru nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Glutensiz kurabiye hamuru yapmak için gerekli malzemeler:
- 1 çay bardağı toz şeker 3;
- 1 poşet şekerli vanilin (glütensiz) 3;
- 1 yumurta 3;
- 100 g oda sıcaklığında tereyağı 3;
- 1 yemek kaşığı süt 3;
- 1 paket glütensiz un karışımı 3.
Yapılışı:
- Un karışımını derin bir kaba alın 3.
- Üzerine toz şeker, şekerli vanilin, yumurta, tereyağı ve sütü ekleyip yoğurun 3.
- Merdane yardımıyla 2-3 mm kalınlığında açın 3.
- Kurabiye kalıpları ile kesip fırın tepsisine sıralayın ve pişirin 3.
- Pişirme süresi yaklaşık 20-25 dakikadır 3.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: