Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Adana Kebap: Kıyma ile yapılan, baharatlı ve acı bir kebap çeşididir 1.
- Urfa Kebap: Adana kebabına benzer, ancak acısı daha azdır 1.
- Beyti Kebap: Kıyma, baharatlar ve yoğurt ile harmanlanarak hazırlanan bir kebap çeşididir 1.
- Kuzu Tandır: Özel baharatlarla marine edilmiş kuzu etinin, düşük sıcaklıkta pişirilmesiyle hazırlanan bir kebaptır 1.
- Çöp Şiş: Küçük parçalar halinde kesilmiş etlerin şişe dizilerek pişirilmesiyle yapılan bir kebap çeşididir 1.
- İskender Kebap: Döner kebap etinin, yoğurt ve domates sosuyla servis edildiği bir kebap çeşididir 1.
- Ali Nazik Kebabı: Közlenmiş patlıcan, sarımsaklı yoğurt ve kuşbaşı veya kıyma ile servise sunulan bir kebap çeşididir 2.
- Ayva Kebabı: Ana malzemesi ayva ve kuzu eti olan bir kebap çeşididir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: