Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Freeze-dried (dondurularak kurutulmuş) gıdaların bazı faydaları:
- Besin değeri koruması 135. Düşük sıcaklıkta kurutuldukları için vitamin, mineral ve antioksidan gibi besin değerleri büyük ölçüde korunur 135.
- Uzun raf ömrü 125. Nem içeriği %2'ye kadar düşürüldüğü için ürünler, uygun muhafaza koşullarında 20 yıla kadar dayanabilir 15.
- Hafiflik ve taşınabilirlik 125. Suyun büyük bir kısmı uzaklaştırıldığı için ürünler daha hafif hale gelir ve kolayca taşınabilir 15.
- Pratik kullanım 12. Herhangi bir pişirme veya hazırlık gerektirmez, hemen açılıp tüketilebilir 2.
- Doğal ve sağlıklı 25. Koruyucu madde içermez, taze veya dondurulmuş gıdalara göre daha az kalori içerir 25.
- Çok yönlü kullanım 14. Dondurmalar, yoğurtlar, granola barlar, salatalar, yemekler, içecekler ve pastacılık gibi birçok alanda kullanılabilir 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: