Dana biftek fajita yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 500 g dana biftek - 2 adet dolmalık kırmızı biber - 1 adet dolmalık sarı biber - 2 adet yeşil çarliston biber - 1 adet kuru soğan - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 çay kaşığı kekik - 2 diş sarımsak rendesi - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı karabiber Hazırlanışı: 1. Dana biftek, kırmızı, sarı dolmalık biber, yeşil biberler ve kuru soğan jülyen olarak doğranır. 2. Jülyen olarak doğranan dana biftek etleri, kekik ve rende sarımsak ve zeytinyağında iki saat kadar dinlendirilir. 3. Dinlendirilen dana biftek etleri sosuyla birlikte, önceden ısıtılan tavada mühürlenir. 4. Ayrı bir tavaya zeytinyağı ilave edilip, jülyen doğranan biberler ve kuru soğanlar tuz ve karabiber ilavesi ile yumuşayana kadar sotelenir. 5. Pişen etleri, pişen sebzeler ile harmanlayarak 4 veya 5 dakika kadar daha pişirdikten sonra fajita servise hazırdır. Fajita, sıcak tortilla ekmeği veya pirinç ile servis edilebilir.