Dana biftek fajita yapmak için gerekli malzemeler: yarım kilo dana biftek (jülyen kesilmiş); 2 adet California biber (ince jülyen kesilmiş sarı ve kırmızı); 3-4 adet yeşil sivri biber; 2 ince diş sarımsak (ince doğranmış); 1 yemek kaşığı sirke (fark etmez ne sirkesi olduğu); yarım limon suyu; 1 çay kaşığı kimyon; 1 çay kaşığı kırmızı toz biber; 1 çay kaşığı kırmızı pul biber; yarım çay kaşığı esmer şeker (yoksa beyaz toz şeker de kullanılabilir); 2-3 çay kaşığı kadar tuz; yarım çay kaşığı karabiber; 4 yemek kaşığı zeytinyağı; yarım çay kaşığı kekik. Yapılışı: 1. Jülyen kesilmiş dana bifteği derin bir kaba alın. 2. İçine sirke, limon, kimyon, toz kırmızı biber, kırmızı pul biber, şeker, tuz, karabiber ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin, iyice karıştırın. 3. Kekiği ve sarımsağı ekleyip 2 çorba kaşığı daha zeytinyağı koyun, iyice harmanlayıp soslar hazırlanana kadar bir kenara bırakın. 4. Sosları da hazırladıktan sonra önceden ısıtılmış wok tavaya etleri sosuyla birlikte boşaltın. 5. Etlerin her yeri kahverengi olana kadar pişirin. 6. Pişen etleri bir kenara alın. 7. 1 yemek kaşığı zeytinyağı koyun, piyazlık doğranmış soğanı, jülyen kesilmiş biberleri, çok az tuz ve çok az karabiber ekleyip yüksek ateşte soteleyin. 8. Sotelenen bu malzemelerin içine etleri de ekleyip 3-4 dakika daha soteleyin. Fajitayı, domates salsa sos, avokado sos veya yoğurt sos ile birlikte servis edebilirsiniz.