Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Evde sushi yapmak, birkaç püf noktasına dikkat edildiğinde zor değildir.
Gerekli malzemeler ve ekipmanlar:
- Sushi pirinci 12;
- Nori yosunu 23;
- Taze balık, avokado, salatalık gibi iç malzemeler 23;
- Bambu sushi matı, keskin bıçak ve ahşap kesme tahtası 13;
- Soya sosu, wasabi 13.
Yapılış aşamaları:
- Pirinci yıkayıp pişirin ve soğumaya bırakın 23.
- Nori yosununu matın üzerine yerleştirin ve üzerine pirinçten ince bir tabaka yayın 23.
- İç malzemeleri pirincin üzerine yerleştirin 23.
- Matı kullanarak ruloyu sıkıca sarın ve dilimleyin 23.
- Dilimlenmiş sushileri soya sosu, wasabi ve turşu ile servis edin 3.
Evde sushi yapımı için çeşitli tarifler ve videolar mevcuttur.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: