• Buradasın

    En kolay truff nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    En kolay truff tarifi için gerekli malzemeler ve yapılışı şu şekildedir:
    Malzemeler:
    1. 1 adet muz 1
    2. 1 paket burçak bisküvi 1
    3. 1 paket çikolata 1
    Hazırlanışı:
    1. Bisküvileri robottan incecik olacak şekilde çekin 1.
    2. Ayrı bir kapta muzu çatal yardımıyla ezin 1.
    3. Ezdiğiniz muzların üzerine çektirdiğiniz bisküvileri ekleyin ve güzelce yoğurun 1.
    4. Yoğurduğunuz malzemeleri top haline getirin ve bir süre buzlukta bekletin 1.
    5. Çikolatayı benmari usulü eritin 12.
    6. Buzlukta beklettiğiniz topları çikolataya batırın ve üzerini dilediğiniz gibi süsleyin 1.
    7. Süsledikten sonra toplarınızı tekrar buzluğa koyun ve dinlendirin 1.
    8. Çikolatalar donduktan sonra truff tatlısını servis edebilirsiniz 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Hindistan cevizli truff nasıl yapılır?

    Hindistan cevizli truff yapımı için gerekli malzemeler: 1 paket krem şanti; 1 su bardağı süt; 2 su bardağı Hindistan cevizi; 2 yemek kaşığı pudra şekeri; 100 gram beyaz çikolata. Hazırlanışı: 1. Krem şantiyi süt ile çırpın ve üzerine Hindistan cevizi ile pudra şekerini ekleyerek karıştırın. 2. Karışımdan küçük parçalar alarak yuvarlayın ve buzdolabında 30 dakika bekletin. 3. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve truffları erimiş çikolataya bulayın. 4. Üzerini Hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Ayrıca, Hindistan cevizli truff tarifi için aşağıdaki kaynakları da inceleyebilirsiniz: hafifvelezzetli.blogspot.com: Bu tarifte yulaf ezmesi ve kakao da kullanılmaktadır. nefistarifvesunumlar.com: Bu tarifte labne peyniri ve damla çikolata da yer almaktadır.

    Truff hamuruna ne konur?

    Truff hamuruna konulabilecek malzemeler şunlardır: 1. Kek: Genellikle baton pay kek veya artan kekler kullanılır. 2. Krema: 200 ml süt kreması veya sütlü karışım. 3. Çikolata: 120 gram bitter çikolata veya pasta çikolatası. 4. Kakao: 2 yemek kaşığı kakao. 5. Ekstralar: Fındık kırığı, kuru üzüm, çekilmiş ceviz gibi isteğe bağlı malzemeler eklenebilir. Ayrıca, truffları hindistan cevizi, yeşil fıstık, file badem gibi malzemelerle de kaplayabilirsiniz.

    Truff içinde ne var?

    Truff'un içinde genellikle şu malzemeler bulunur: Kek: Bayat kek veya hazır paket kek. Çikolata: Kuvertür bitter çikolata. Süt: Çikolatayı eritmek için kullanılır. Ek malzemeler: Hindistan cevizi tozu, bisküvi kırıntıları, pasta süsü, kuru yemiş veya kuru meyve gibi çeşitli malzemeler. Ayrıca, truff yapımında kremalı ve fındıklı tarifler de mevcuttur.

    En güzel truff hangi Hindistan cevizi ile yapılır?

    En güzel truff için normal Hindistan cevizi kullanılması önerilir.

    Fındıklı trüf nasıl yapılır?

    Fındıklı trüf yapımı için gerekli malzemeler: 150 g bitter çikolata (ince kıyılmış); 1 yemek kaşığı kakao; 75 ml krema; 20-25 adet fındık; Bulamak için 2-3 yemek kaşığı kakao, toz fındık, file badem, Hindistan cevizi veya file Antep fıstığı. Yapılışı: 1. Kremayı bir sos tenceresine alarak ısıtın ve çikolatayı ilave ettikten sonra karıştırarak eritin. 2. En son kakaoyu ekleyerek karıştırın. 3. Karışımı sığ bir kaba aktarın ve en az 1 saat, mümkünse 1 gece boyunca buzdolabında bekletin. 4. Fındıkları tavada kavurun. 5. Soğumuş çikolata karışımından ufak parçalar alın ve ortalarına birer adet fındık koyarak top şekli verin ve 1 saat süreyle buzdolabında bekletin. 6. Soğumuş fındık toplarını önce kakaoya daha sonra tercihinize göre diğer malzemelere bulayın. 7. Servis edene kadar buzdolabında bekletin.

    Muzlu truff için hangi malzemeler gerekli?

    Muzlu truff için gerekli malzemeler şunlardır: 1 paket petibör bisküvi (tekli paketlerden); 2 adet orta boy muz; 3 tatlı kaşığı kakao; Yarım çay bardağı çekilmiş ceviz. Ayrıca, truffları hindistan cevizine bulamak için de bu malzemeye ihtiyaç vardır.