Truff için gerekli malzemeler: Temel Malzemeler: 2 paket petibör bisküvi (300 g); 2 yemek kaşığı kakao; 2 yemek kaşığı tereyağı veya margarin; 1,5 çay bardağı süt; 3-4 yemek kaşığı hindistan cevizi; 1 dolu yemek kaşığı sürülebilir çikolata. Kaplama Malzemeleri: 200 gram çikolata; Toz antep fıstığı, yeşil fıstık, pasta süsleme malzemeleri, kırıklı ceviz, file badem, kırıklı fındık gibi malzemeler. Alternatif Malzemeler: Krema ve Süt Alternatifleri: Bitkisel krema (soya, badem, hindistan cevizi), yoğunlaştırılmış süt veya süt ve tereyağı karışımı kullanılabilir. Tereyağı Alternatifleri: Hindistan cevizi yağı, badem yağı veya fındık ezmesi tercih edilebilir.