Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi yerli kuru fasulye olarak birkaç çeşit öne çıkmaktadır:
- Duru Bakliyat Kuru Fasulye: Yedi milimetre taneleriyle özenle yetiştirilip paketlenir 1.
- Yayla Dermason Kuru Fasulye: Yüksek oranda demir ve potasyum içerir, düşük doymuş yağ ve şeker oranına sahiptir 1.
- İpek Değirmen Dermason Fasulye: Yüksek lif, protein ve besleyici değere sahiptir 1.
- Ekoloji Market Organik Dermason Kuru Fasulye: Organik ve yerli bir üründür 1.
- Eskişehir 855: Orta Anadolu Bölgesi'nde yetişir, yüksek protein içerir 4.
- Şehirali 90: Orta Anadolu Bölgesi'nde üretilir, beyaz ve etli fasulye tanelerine sahiptir 4.
En iyi kuru fasulye tercihi kişisel zevklere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: