Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"En iyi ikinci meze" olarak değerlendirilebilecek bir meze hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Türk mutfağındaki bazı popüler meze çeşitleri şunlardır:
- Fava 135. İç bakladan yapılan, taze soğan, limon, dereotu ve zeytinyağı ile servis edilen bir mezedir 3.
- Mercimek köftesi 35. Mercimek, domates sosu, taze doğranmış maydanoz ve taze soğan ile hazırlanan pratik ve doyurucu bir mezedir 3.
- Deniz börülcesi 135. Deniz börülcesi haşlanıp sarımsak, limon suyu ve zeytinyağında marine edilerek hazırlanır 3.
- Ezme 35. Domates, biber, acı biber, soğan, sarımsak ve otların ince ince doğranıp limon suyu, nar ekşisi ve zeytinyağı ile karıştırılmasıyla yapılan bir mezedir 3.
- Paçanga 35. Beyaz peynir ve pastırmanın etrafına sarılan ve hafifçe kızartılan ince hamurdan yapılan bir mezedir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: